2011. június 26., vasárnap

Bánhegyi Ferenc: Deák Ferenc, a haza bölcse - Jelenlegi ára: 8 580 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Deák Ferenc, a haza bölcseA könyv listaára: 9029 Ft. Leírás:
2003-ban ünnepeltük a nagy tizenkilencedik századi politikus, Deák Ferenc születésének bicentenáriumát, amikor az évfordulóhoz időzítve számos, Deák életét és működését bemutató tudományos mű és ismeretterjesztő kiadvány jelent meg. A széles nagyközönséghez szóló munkák sorát gyarapítja a szerző igényes kivitelű, gazdagon illusztrált kötete, amely a magyar történelemnek a reformkortól a kiegyezésig húzódó időszakának előterében tárgyalja Deák Ferenc pályafutását. Az első fejezet a 17. századi gyökerekig visszatekintve ismertet meg az elődök, a zalai Deák család történetével, majd a fiatalkor és a tanuló évek áttekintése után sorra veszi Deák Ferenc jogi és politikai pályafutásának állomásait, amely 1824-ben a Zala vármegyében veszi kezdetét, majd országgyűlési képviselőséggel, 1848-ban pedig az igazságügy-miniszteri megbízatással folytatódik. A kötet második fele az önkényuralom és az abszolutizmus idején egyedülálló politikai tekintélyre szert tevő haza bölcsét és és fő politikai művét, a kiegyezést mutatja be, és végül az 1873-ban visszavonuló Deák utolsó éveivel, halálával és temetésével foglalkozó fejezettel zárul. A szabályos életrajzzal párhuzamosan a szerző olvasmányos módon tekinti át Magyarország 19. századi történelmét. Az elbeszélést gazdag, színes és fekete-fehér illusztrációkból álló képanyag kíséri, amely a Deák-kultusz egykori és mai emlékeinek gazdag gyűjteményét is nyújtja. A nagy alakú, díszes kialakítású (kék bársonykötésben megjelenő) kiadványt képjegyzék, kronológia és a felhasznált irodalom listája zárja. A témában ld. még: Igazság és törvény (200505229), Zalának büszkesége (200404127), Deák Ferenc, 1803-1876. Emlékalbum (200323188), Deák Ferenc élete és kora (200322195)ISBN: 978-963-465-959-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 8 580 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 10:50
. Bánhegyi Ferenc: Deák Ferenc, a haza bölcse - Jelenlegi ára: 8 580 Ft