2011. augusztus 26., péntek

SAMSUNG SYNCMASTER 210T TFT LCD MONITOR - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aukció tárgya egy Samsung Syncmaster 210T típusú LCD-TFT Monitor
A SyncMaster 210T nem egyszerűen egy síkképernyô, számos olyan szolgáltatást, csatlakozási lehetôséget nyújt, amit egy szokványos monitor nem. Látható képmérete 21, 3 col, ez már önmagában is figyelemre méltó érték. Képpontátmérôje 0, 27 mm, vízszintes és függôleges képlátószöge egyaránt 160 fok. Maximális felbontása 1600x1200 pixel 67 Hz-es frissítés mellett, a szemnek egyébként barátságosabb olyan felbontásra állítani, ahol a frissítési frekvencia legalább 75 Hz, ami ennél a készüléknél az 1280x1024-es felbontásnál érhetô el.  Ez a monitor egy igazi multimédia rendszer központi darabja lehet. Csatlakoztatható hozzá videó- DVD-készülék, műholdvevô, videokamera (S-videó csatlakozón keresztül) és természetesen számítógép egyaránt.
Előlete:
A monitor kb. 2002-ben került hozzánk, távirányító és hangfal talp nélkül. Külső tápos, nagyjából 1 évet tökéletesen üzemelt, de sajnos a lakás régebbi kábelezésű volt ahol nem volt földelés, gondolom ezért is adta meg magát a tápja. Megvásárolni nem tudtuk csak és kizárólag előrendelve lehetett akkoriban hozzá tápot szerezni, azt is Koreából, ami akkor nagyjából 50 ezer forintunkba fájt volna. Ezért csináltattunk hozzá egy tápot, természetesen csatlakozó csere is történt a monitor táp panelén, de mivel nem szabvány hálózat volt ezáltal nem igazán bírta fél évnél tovább, csináltattunk hozzá még egyet, ezzel, is működött, viszont költözés folyamán elkeveredett valamerre, valószinűleg ott hagytuk, ezért nincs meg hozzá semmilyen hálózati erőforrás. Megint nem szeretnénk rákölteni, most újra előszedtük a szekrény aljából, és eladásra kínáljuk.
Egyébként amit tudni érdemes róla, mérete 21 col, ebből ténylegesen látható 21, 3 col, tft lcd kijelzője van, gyönyörű szép képpel, szenzoros funkció gomok vannak az alján, hangszórói tökéletesen üzemelnek, bár ahhoz sem tudok kábelt, sem pedig tápot adni értelemszerűen, nem törött az lcd, tehát már ezért is érdemes a megvétele még átépítéshez is, digitális OSD menüvel rendelkezik, PiP funkcióval is, meg ki tudja még mivel, a felét sem értettem mikor állítgattam.
A képernyôhöz gyárilag járó talapzat elég tekintélyes súlyú, aminek jó oka van, hiszen így akadályozható meg, hogy nem függôleges helyzetben, megdöntött állapotban sem borul fel a monitor.  
A magunk részérôl szívesen ajánlanánk megvételre mindenkinek a SyncMaster 210T típusú multimédiás síkképernyôt, ennek azonban egy komoly akadálya van: a nettó 2 millió 128 ezer forintos vételárat hazánkban egyelôre tömegek nem engedhetik meg maguknak, akár irodai, akár otthoni felhasználásról van szó.
Pontos specifikáció itt található:
http: //www. e-times. hu/01okt/tobb. html
Az aukció 1 forintról indul, a legtöbbet kínáló viszi, 5 napon belül kérném a vásárlás lebonyolítását, különben negatívval jutalmazok.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-31 16:48
. SAMSUNG SYNCMASTER 210T TFT LCD MONITOR - Jelenlegi ára: 1 Ft