2011. november 20., vasárnap

GIGA babaruhacsomag 20db +ajándék poncsó - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Eladásra kínálom használt baba ruhacsomagunkat. Vegyes méretben, leginkább 62től-80ig, kb 3-12 hós korosztálynak, de van benne pár db kisebb és angyobb méret is. A poncsót ajándékba adom, 92-es méret, plüss anyag, foltos nem tudom, hogy kijön-e belőle a folt.. A csomag tartalma: rövid és hosszú ujjú badyk, sapi, harisnya, tipegő, pizsama stb leginkább őszi /téli viseletre.
A csomag tartalmát tekintve vegyes minőségű, van benne szép, teljesen új darab is, ezek továbbértékesítésre is alkalmasak, de van benne használtabb is. Amik használtabbak bolyhosodás, folt előfordulhat. Van benne kifejezetten csak otthonra ajánlott darab, de ezek sem hordhatatlanok, kérlek ezt vedd figyelembe a licitáláskor, ezért ennyi az ára ! Minden ruhát mosva, vasalva küldök.
Nagyon aranyos kis darab! kérésre mérek szívesen!
Nézz szét a termékeim között, mert a napokban töltök fel rengeteg kabátot, cipőt, overált, téli és őszi ruhákat, ruhacsomagokat, sapikat, gyermek és babaruhákat stb , több termék egyidejű vásárlásával rengeteg postát spórolhatsz! Minden ruhát mosva, vasalva szállítok!!!!


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-09 15:16
. GIGA babaruhacsomag 20db +ajándék poncsó - Jelenlegi ára: 1 700 Ft