2011. december 26., hétfő

Szexis straszos alkalmi női cipő! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Közelednek az ünnepek és ezzel együtt a szilveszter is. A termék egy szexis magas sarkú mely egy szilveszteri partin remekül megállja a helyét. Fekete velúr és strasszal díszített a lábfején, elől nyitott.
Soha nem volt viselve, még a talpa sincs megkopva, teljese új.
SZEMÉLYES ÁTADÁS:
Az alábbi helyeken lehetséges: Nyugati, Blaha, Boráros tér,   Nagyvárad tér, Corvin negyed
Többnyire a délutáni időpontokat preferálom, de ha lehetséges és mindkét részről megfelelő akkor a délelőtti találkozást is megvalósítható.
POSTA:
Értékeléseim fényében csak előre utalás/befizetés után postázok, utánvét nincs. Fontos, hogy , hetente egy, max két alkalommal postázok. Ezért az olyan leveleket hogy "utaltam, kérlek ma add fel" mellőzzük.
Másokkal ellentétben nem számolok fel bélelt boríték, doboz, stb. költséget, de nem mindig tudok 100% pontosan kalkulálni. Kérés szerint természetesen feltudom adni ajánlottan és sima postai levélként is, az utóbbi esetén felelősséget nem tudok vállalni. A szállítási díj az aktuális postai díjszabás szerint történik.
KOMMUNIKÁCIÓ:  NEM TELEFONÁLOK!
A fontos információkat mailben, 48 órán belül megadom akkor is, ha külföldön tartózkodok.
Szívesen válaszolok az adás-vételt elősegítő kérdésekre, sőt, támogatom hogy leütés ELŐTT ha valami nem világos kérdezz.
ÁTADÁS-ÁTVÉTEL
A gyors adás-vétel híve vagyok, de megbeszélhető velem az is, hogy várjak az utalásra-átvételre. Azonban az utóbbi időben
felütötte a fejét az unalomból/szórakozásból licitálás. Azt a vevőt, aki két héten belül nem utal, vagy nem veszi át ill. nem veszi fel velem a kapcsolatot/ nem kommunikál, akkor azt a vásárlást tárgytalannak tekintem és negatívval értékelem.
Nézz szét a többi termékem között is, hátha találsz kedvedre valót. Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok.
További szép napot és kellemes ünnepeket kívánok!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 14:29
. Szexis straszos alkalmi női cipő! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft