2011. december 27., kedd

Válogatott könyvek: Reader’s Digest Kiadó(5) - Jelenlegi ára: 700 Ft

Válogatott könyvek: Reader’ s Digest Kiadótól (5)
4 db művet tartalmaz egy kötetben:
Vadmacskák – Ken Follett
A II. világháborúban már csak napok vannak hátra a szövetségesek normandiai partraszállásáig, és rendkívül fontos lenne minél hamarabb kiiktatni a nácik kulcsfontosságú telefonközpontját az észak-franciaországi Sainte-Cécile-ben. A francia ellenállási mozgalom által szervezett támadás kudarccal végződött. A brit Különleges Hadműveletek Igazgatósága ezért legjobb ügynökére, Felicity Clairet-re bízza az eddigi legmerészebb terv végrehajtását.
Suttogó szél – Frederick Forsyth
Suttogó szél - Frederick Forsyth
1876-ot írunk. A helyszín az USA-beli Montana állam déli része. Custer tábornok Little Bighornnál lemészárolt seregének egyedüli túlélőjeként Ben Craig felderítő a sájen indiánok fogságába esik. Ben beleszeret a gyönyörű rézbőrű lányba, Suttogó Szélbe, de kapcsolatuk több okból is reménytelennek látszik - különösen egy ősi sámán rejtélyes döntése miatt. Ben Craig és Suttogó Szél örök szerelmének története páratlan időutazásra csábítja az olvasót.
Üres Szék – Jeffery Deaver
A zseniális kriminológus, Lincoln Rhyme, miután mind a négy végtagja megbénult, csak a bűntények felderítésének és elméje pallérozásának szenteli életét. Amikor Észak-Carolinába utazik sorsdöntő műtétre, különleges ügybe keveredik. A helyi seriff és emberei egy Rovar Fiúnaknevezetttinédzser emberrablót üldöznek, akit gyilkossággal is gyanúsítanak. Lincoln Rhyme-nak és szépséges segítőjének, Amelia Sachsnek nagyon kevés ideje van a tettes kézrekerítésére.
A villa – Nora Roberts
A fiatal és ambiciózus Sophia Giambelli és az életét a szőlőtőkéknek szenteli Tyler MacMillan nem sokban osztozik, leszámítva egy Napavölgybéli, ritka jó borairól híres szőlészet tulajdonosi jogát. Amikor a cég hírneve mérgezett borok és rejtélyes halálesetek miatt veszélyben forog, Sophia és Tyler vonakodva bár, de szövetségre lép egymással. A levegő izzik körülöttük, de miféle szerelem ez? Mámorító regény az utánozhatatlan Nora Roberts tollából.
Hibátlan keménykötés.
Nézz körül a többi termékeim között is, és válogass kedvedre. Ha kérdésed van kérdezz bátran, szívesen válaszolok.
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 16:00
. Válogatott könyvek: Reader’s Digest Kiadó(5) - Jelenlegi ára: 700 Ft