2012. január 26., csütörtök

iPad Dokkoló Eredeti - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az iPad-dokkoló használatával töltheted és szinkronizálhatod is az iPad készüléket. Az iPad eközben álló helyzetben van a dokkolóban, így kiválóan használhatod az íróasztalon és más munkafelületeken is. A dokkolón vonalszintű hangkimeneti csatlakozó is található, amelyhez aktív hangszórókat csatlakoztathatsz. Az eszköz más iPad-tartozékok, például az iPad-dokkolócsatlakozó– VGA kábel és az iPad Camera Connection Kit kameracsatlakoztató készlet használatát is támogatja. A töltés ideje alatt pedig akár képkeretként is használhatod az iPad készüléket.
Íme, néhány lehetőség az iPad-dokkoló használatához:
Csatlakoztasd a dokkolót a számítógéphez az iPad USB-kábelével, és nemcsak szinkronizálhatod iPad készülékedet, hanem az akkumulátorát is feltöltheted.
Az iPad akkumulátorának feltöltéséhez csatlakoztasd a dokkolót egy elektromos aljzathoz az iPad készülékhez mellékelt 10 wattos USB hálózati adapterrel.
A dokkolóval megfelelő szögbe állíthatod az iPad készüléket, ha Bluetooth-billentyűzeten szeretnél e-maileket írni vagy jegyzetelni, vagy ha kedvenc videóidat, fényképvetítéseidet szeretnéd megtekinteni.
A dokkolót egy tetszőleges kompatibilis kábellel – például egy iPad-dokkolócsatlakozó– VGA átalakítóval, illetve az Apple komponens vagy kompozit AV-kábellel – televízióhoz vagy videoprojektorhoz is csatlakoztathatod. *
A dokkolót AV-kábellel vagy sztereó hangkábellel hifiberendezésekhez vagy hangszórókhoz csatlakoztatva az iPad zenelejátszóként is használható. *



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 22:18
. iPad Dokkoló Eredeti - Jelenlegi ára: 5 000 Ft